Rólunk

Pasa Kebab Nagymama Konyhája

Étteremhálózatunk története, már több mint 10 éves múltra tekint vissza!

Első  Pasa Kebab éttermünket 2009 tavaszán nyitottuk meg Székesfehérváron egy városközponthoz közeli lakótelep közepén.

Alapkoncepciónk a kezdetektől az volt, hogy vendégeinket minél rövidebb idő alatt tudjuk kiszolgálni, szem előtt tartva, azt hogy frissen készített ételeink a lehető legjobb minőségben kerüljenek önökhöz!

Az egyre szélesebb körben elterjedő, népszerű ételkínálatunknak és a rendkívül kedvező árképzésnek köszönhetően, hamar szükségét éreztük a bővítésnek! Fontosnak tartottuk, hogy minél többen, minél kényelmesebben hozzá tudjanak jutni kedvenc „Pasás” kebabjukhoz vagy éppen pizzájukhoz!

A városban több családias étterem nyitását követően a tovább növekvő igényeket figyelembe véve elindítottuk mai napig közkedvelt ételkiszállításunkat is!

Hálózatunk időközben kibővült a Nagymama Konyhája önkiszolgáló éttermekkel, amelyeknek köszönhetően egyedülállóan széles ételkínálattal tudjuk kiszolgálni akár perceken belül kedves vendégeinket.

Nálunk minden korosztály,napszaktól függetlenül megtalálhatja a számára megfelelő ételt a naponta változó 5 féle menütől kezdve, a leveseken-házias főzelékeken át egészen a15-20 féle frissensültig.

Mindig is törekedtünk arra, hogy a folyamatosan megújuló trendekhez,  igényekhez alkalmazkodjunk. Emellett ugyanolyan fontosnak tartjuk saját tradíciónkat is. Így-“ami jó azon ne változtass” – elv alapján a mai napig az eredeti recept alapján készül számos népszerű ételünk, mint például a Döner Kebab lelke, a helyben, kemencében sütött friss, ropogós házi pita tészta, de ide sorolható a hosszú évek óta ugyanazon hozzávalókkal,”titkos” recept alapján készülő,  finom joghurtos öntetünk is!

Ragaszkodunk ahhoz, hogy mindig a legfrissebb, lehetőleg magyar termelőktől származó alapanyagokkal dolgozhassunk, legyen szó akár friss zöldségekről, hús és tejtermékekről!

Ha meg lehetne pár szóban fogalmazni a Pasa Kebab-Nagymama konyhája gyorsétterem hálózat sikerességének titkát, akkor talán a következő módon tennénk:

MINŐSÉG – KEDVESSÉG – VÁLASZTÉK – GYORSASÁG – KEDVEZŐ ÁR!

Ennek az öt nélkülözhetetlen alappillérnek és természetesen nem utolsósorban kedves vendégeinknek köszönhetően mára már közel 25 étteremben várják önöket szeretettel kollégáink, országszerte több nagyvárosban a hét minden napján!

(Budapesten, Kecskeméten, Győrben, Tatabányán és Székesfehérváron)

Utólag is hálával tartozunk önöknek, és ezúton is köszönjük az immáron egy évtizedes töretlen bizalmat!

Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a következő évtized is hasonló sikereket és fejlődést tartogasson számunkra!