Fűszeres pácban érlelt borjú/csirke hús, amelyet egy függőlegesen felállított nyárson grillezünk. A nyársról egy speciális késsel levágjuk a külső, megsült réteget, és helyben sütött pitába helyezve, speciális szósszal és friss zöldségekkel (saláta, káposzta, lilahagyma, uborka, paradicsom) tálaljuk és csípős chili paprikával fűszerezzük.
A grillezett borjú húst körettel, speciális szósszal és friss zöldségekkel (saláta, paradicsom, káposzta, lila hagyma, uborka) tálaljuk és csípős chili paprikával fűszerezzük.
A ropogós csirke nuggets falatkákat körettel, speciális szósszal és friss zöldségekkel (saláta, paradicsom, káposzta, lila hagyma, uborka) tálaljuk és csípős chili paprikával fűszerezzük.
A grillezett csirke húst körettel, speciális szósszal és friss zöldségekkel (saláta, paradicsom, káposzta, lila hagyma, uborka) tálaljuk és csípős chili paprikával fűszerezzük.
Friss,ropogós falafel körettel, speciális szósszal és friss zöldségekkel (saláta, paradicsom, káposzta, lila hagyma, uborka) tálaljuk és csípős chili paprikával fűszerezzük.
A grillezett borjú/csirke húst körettel, speciális szósszal és friss zöldségekkel (saláta, paradicsom, káposzta, lila hagyma, uborka) tálaljuk és csípős chili paprikával fűszerezzük.